“Ολοκλήρωση εργασιών στις παιδικές χαρές”

Στο προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε η ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών και η αντιμετώπιση των ελλείψεων, έτσι ώστε να δοθούν σε χρήση τρεις παιδικές χαρές του Δήμου Αλοννήσου, στις οποίες είχαν γίνει εργασίες αντικατάστασης των παλαιών παιχνιδιών με καινούρια πιστοποιημένα παιχνίδια.

Μετά από μια χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία, εξασφαλίσαμε από το υπουργείο Εσωτερικών το σήμα λειτουργίας για τις πιστοποιημένες πλέον παιδικές χαρές στα σημεία Βότση, Νέος Οικισμός και Αγία Παρασκευή. Οι παιδικές χαρές θα δοθούν σε χρήση με τη λήξη των μέτρων περιορισμού που ισχύουν λόγω κορωνοϊού.

Για τις εναπομείνασες παιδικές χαρές, στο λιμάνι του Πατητηρίου και στη Χώρα Αλοννήσου, όπως επίσης και για τους προαύλιους χώρους στο Νηπιαγωγείο Αλοννήσου και τον Παιδικό Σταθμό, που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, έχει ολοκληρωθεί ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός και έχει γίνει η ανάθεση στον ανάδοχο (www.kompan.com), που μετά την επιθεώρηση του στο νησί, μάς ανέφερε ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιανουαρίου.