“Η Αλόννησος στον ALPHA ως Covid-free προορισμός”

O ALPHA προωθεί Covid-free εξωτικές διακοπές στην Αλόννησο!

Τον εξωτικό παράδεισο των Σποράδων «ερωτεύτηκε» ο φακός της τηλεόρασης του ALPHA, το διήμερο 15 και 16 Απριλίου 2021. Στο πλαίσιο επίσκεψης τηλεοπτικού συνεργείου του καθιερωμένου σταθμού στην Αλόννησο που οργάνωσε η Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πολύπειρος δημοσιογράφος κ. Χρήστος Στεφανής είχε την ευκαιρία να βιώσει την αυθεντική φιλοξενία του νησιού.

Με την καθοδήγηση και τον επιτόπιο συντονισμό της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου κυρίας Μαρίας Αγάλλου, το τηλεοπτικό συνεργείο ανέδειξε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, τις ειδικές μορφές τουρισμού, το μουσείο του Κώστα και της Αγγέλας Μαυρίκη με τη μοναδική στην Ελλάδα πειρατική συλλογή του, τις δραστηριότητες του γυναικείου αγροτικού συνεταιρισμού και τα τοπικά προϊόντα όπως το μέλι και τον ξεχωριστό τόνο Αλοννήσου.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών και την υγειονομική θωράκιση του Covid-free προορισμού καθώς και να συνομιλήσει με επαγγελματίες του τουρισμού για την επόμενη ημέρα. «Η προσπάθεια μας για οργανωμένη προβολή του προορισμού ενόψει της νέας σεζόν δεν έχει παύσει ούτε μία ημέρα από το τέλος της προηγούμενης περιόδου. Συνεχίζουμε δυναμικά, χτίζοντας τις προϋποθέσεις για διεθνείς διακρίσεις όπως ήταν η πρόσφατη πρωτιά στο Family Traveller και υλοποιώντας δράσεις σε συνεργασία με φορείς όπως τα Γραφεία ΕΟΤ του εξωτερικού και την Περιφέρεια Θεσσαλίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ Πέτρος Βαφίνης που ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δήμου όλους τους επαγγελματίες του νησιού για την βοήθεια τους στη φιλοξενία και τις ξεναγήσεις του τηλεοπτικού συνεργείου.

Ως αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής, η Αλόννησος προβάλλεται αυτό το διάστημα από τον ALPHA μέσα από ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ όπως για παράδειγμα, https://www.alphatv.gr/…/alonnisos-emvolio-aisiodoxias…/