“Εγκατάσταση ασύρματου δικτύου WIFI4U”

Ο Δήμος Αλοννήσου προχώρησε επιτυχώς στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WIFI4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.

Ο Δήμος Αλοννήσου αποτελεί έναν από τους 2000+ ευρωπαϊκούς δήμους που έλαβαν το κουπόνι WIFI4EU για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε διάφορα σημεία της πόλης, με παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους του πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου.

Τι είναι το WiFi4EU;

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία, σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση 15 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU στους παρακάτω χώρους:

1. Δημαρχείο

2. Κέντρο Ενημέρωσης Υποβρύχιων Μουσείων

3. ΚΔΑΠ

4. ΚΕΠ Αλοννήσου

5. Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ

6. Παραδοσιακό Σπίτι

7. Π.Π. Ιατρείο Αλοννήσου

Σύντομα θα υπάρξει εμπλουτισμός με νέα σημεία, που θα είναι διαθέσιμα πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν. O Δήμος Αλοννήσου θα συνεχίσει να παρέχει στους Δημότες ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες, με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.

Δείτε εδώ το χάρτη με τα σημεία: http://bit.ly/3ohgRO7