Αθλητισμός

Το Γραφείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αλοννήσου, έχοντας ως στόχο να συμβάλλει στην ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των δημοτών, αλλά και στην υιοθέτηση αθλητικής δραστηριότητας, παρέχει υπηρεσίες άθλησης μέσω του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ, του Δημοτικού Γυμναστηρίου και του Γηπέδου Ποδοσφαίρου.

Το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ βρίσκεται στο Πατητήρι (έναντι του κτιρίου του Γυμνασίου – Λυκείου), έχει χωρητικότητα 350 θέσεων και είναι ανοιχτό για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 00:00 – 00:00

 

Το Δημοτικό Γυμναστήριο που λειτουργεί στο Δήμο Αλοννήσου και συστεγάζεται με το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και όργανα γυμναστικής. Στα προγράμματα άσκησης μπορούν να συμμετέχουν όλοι κα τους αθλούμενους καθοδηγούν άρτια καταρτισμένοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο λειτουργούν τμήματα ενόργανης και ρυθμικής (για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας), μοντέρνου χορού (για παιδιά και εφήβους, καθώς και τμήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, latin και ευρωπαϊκών χορών (για ενήλικες).

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 13:00 και 16:00 έως 22:00

 

Το Γήπεδο Ποδοσφαίρου βρίσκεται στην πάροδο της επαρχιακής οδού Πατητηρίου – Γέρακα (που οδηγεί στην παραλία Μηλιά) και έχει επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα. Το Γήπεδο Ποδοσφαίρου είναι ανοικτό για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 00:00 – 00:00

Popup sample content