ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 30
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 13:37

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ μέσω ΔΙΑΣ-INTERNET BANKING ΚΛΠ

Αναρτήθηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χρήσιμες πληροφορίες για τον λογαριασμό σας

Τι πρέπει να γνωρίζεται για τον λογαριασμό σας

 1. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης εξόφλησης του λογαριασμού ο Δήμος Αλοννήσου, μπορεί να προβαίνει στη διακοπή της παροχή νερού χωρίς άλλη ειδοποίηση και χωρίς να φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τη διακοπή της υδροδότησης
 2. Η επαναφορά της υδροδότησης γίνεται μετά την εξόφληση του λογαριασμού, την καταβολή των τυχόν προσαυξήσεων και του ποσού επανασύνδεσης της παροχής, που ορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλοννήσου.
 3. Στον καταναλωτή που παραβιάζει την κλεισμένη παροχή, επιβάλλεται πρόστιμο, το ύψος του οποίου καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Αλοννήσου.
 4. Η μη εξόφληση του λογαριασμού κατανάλωσης νερού έχει ως συνέπεια την διακοπή της παροχής του νερού μέχρι την ολοσχερή εξόφλησή του.
 5. Σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτήτη, ο νέος ιδιοκτήτης του υδρευόμενου ακινήτου υποχρεούται να δηλώσει στο Δήμο Αλοννήσου την αλλαγή της ιδιοκτησίας, προσκομίζοντας το σχετικό συμβόλαιο ή υπεύθυνη δήλωση. Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να ενημερωθεί πριν την ολοκλήρωση της αγοράς ακινήτου για τα πιθανά χρέη που έχει αυτό σε λογαριασμούς ύδρευσης και να παραλάβει το ακίνητο, αφού εξοφληθούν οι οφειλές αυτές. Σε περίπτωση παραλαβής του ακινήτου χωρίς προηγούμενη εκκαθάριση χρεών ύδρευσης ή αποχέτευσης ο νέος ιδιοκτήτης ευθύνεται και για τα προ της μεταβίβασης
 6. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, καθίσταται συνυπεύθυνος απέναντι στον Δήμο Αλοννήσου και συνοφειλέτης εις ολόκληρον με τον καταναλωτή που χρησιμοποιεί το ακίνητό του με οποιοδήποτε τρόπο…..
 7. Οι ιδιοκτήτες και εκείνοι που χρησιμοποιούν το ακίνητο υποχρεούνται να επιτρέπουν την είσοδο των υπαλλήλων του Δήμου Αλοννήσου σ’ αυτό προς έλεγχο ή λήψη στοιχείων που αφορούν την υδραυλική τους εγκατάσταση. Σε περίπτωση άρνησης τους, ο Δήμος Αλοννήσου δικαιούται να διακόψει την υδροδότηση του ακινήτου.
  1. Με μετρητά, στην ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Αλοννήσου
  2. 2.Ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος συνεργαζόμενων τραπεζών ΔΙΑΣ-INTERNETBANKING ΚΛΠ
  3. Με έμβασμα μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ή ΕΛΤΑ
   1. 1.Για βλάβες δικτύου-υδρομέτρων 24243-50216
   2. 2.Για εξόφληση λογαριασμών 24243-50220

 

Περισσότερες πληροφορίες για εσάς στα τηλέφωνα : 2424350201, 2424350220

Ή στο http://www.alonissos.gov.gr/

 

Διαβάστηκε 1456 φορές
Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ μέσω ΔΙΑΣ-INTERNET BANKING ΚΛΠ